پیش بینی فرسودگی تحصیلی دانشجویان بر مبنای کیفیت زندگی و هوش معنوی - اسلامی, محمدعلی (نشریه علمی روانشناسی سلامت و اختلالات رفتاری)
پژوهش حاضر با هدف پیش بینی فرسودگی تحصیلی دانشجویان بر مبنای کیفیت زندگی و هوش معنوی در دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در سال 1403 با استفاده از روش همبستگی است. نمونه گیری با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی، تعداد 300 نفر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی انتخاب شدند.در این پژوهش جهت گرد آوری داده ها از سه پرسش نامه: فرسودگی تحصیلی برسو(1997) و همکاران، کیفیت  زندگی ویر(SF-36) و هوش معنوی کینگ(2008) استفاده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارSPSS از روش های آمار توصیفی مانند: میانگین، انحراف معیار، واریانس، حداقل و حداکثر نمره افراد و آمار استنباطی مانند: ضریب همبستگی ساده پیرسون و رگرسیون استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که روابط منفی معناداری بین هوش معنوی و کیفیت زندگی با فرسودگی تحصیلی وجود دارد.همچنین یافته های جانبی نشان داد که بین معدل دانشجویان و فرسودگی تحصیلی رابطه منفی معناداری وجود دارد.